Om hjemmesiden

Denne hjemmeside er helt privat. Jeg har ingen økonomiske eller andre interesser i en eller flere af de uddannelsessteder, som beskrives.

Hvorfor denne hjemmeside?

Jeg startede august 2008 denne hjemmeside

  1. for at hjælpe mennesker, der søger en uddannelse til psykoterapeut og for at skabe lidt overblik over uddannelsesstederne.
  2. for at fremme den almene forståelse for og kendskab til psykoterapi og dermed psykoterapeuter.

De udvalgte uddannelser

Jeg søgte først hos PsykoterapeutForeningen og derefter i Google. Jeg har udvalgt efter mine vurderinger. Jeg kigger nok lidt anderledes på hjemmesider end de fleste, fordi jeg har arbejdet med hjemmesider siden 1995 og brugt meget tid på nettet.

Nogle hjemmesider er efter min mening for dårlige, og derfor har jeg ikke medtaget dem. Hvis man ikke vil bruge resourcer på at kommunikere ordentligt via internettet, så tror jeg heller ikke på, at man gør det på andre planer.  Sagt på anden vis: Jeg vurderer kvaliteten af uddannelsen delvis via kvaliteten af hjemmesiden. Er den (bruger)venlig, let at forstå, let at finde hvad man søger osv.

Kom gerne med forslag til et uddannelsessted.

Lad mig slå fast: Blot fordi uddannelsen bliver omtalt her, siger intet om kvaliteten. Hvis uddannelsen er evalueret positivt, er visse formaliteter i orden.

Hvor kommer teksterne fra?

Jeg har kopieret fra de respektive hjemmesider eller bedt om tekst. De fleste uddannelsessteder har været flinke til at give mig tekster. Hvis jeg ikke har kunnet fremskaffe en information, er cellen (feltet) tomt.

Teknisk information

Baggrundsbilledet er modificeret foto, taget af en kineser, som jeg mødte i Nepal en tidlig morgen på en bakketop ved Sarangkot (tæt på Pokhara) i efteråret 2008, da vi begge håbede på "mountain-view" fra Himalaya bjergene, som kun var ca. 25 km væk. Vi fik mountain view denne skønne morgen og han sendte mig nogle af sine fotos, taget med et prof. kamera.

Drop-down-menuerne øverst på alle sider er lånt fra Stu, som kører cssplay.co.uk og tilpasset. Han er skrap til menuer.

Hilsen Michael Maardt

 
 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Vidste du, at verdens rigeste familie kunne give hvert menneske på Jorden mindst $10.000?
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Du er på psykoterapeutuddannelser.dk • opdateret: 05. Mar. 2017